HUGO KAAGMAN  STENCIL KING
Hemonylaan 2022
2022
Zondag 8 mei stond Hugo Kaagman een uur in het zonnetje tijdens Het Woord in Ruigoord. Ik was zijn sidekick en droeg punkgedichten voor. Op de foto toon ik mijn bundel De Obscure Camera geheel geïllustreerd door Hugo. Hij vertelt ondertussen de ene na de andere een anekdote. Het achtergronddoek is ook gemaakt door Hugo voor de afsluitende punkband Asociaal Kabaal waarvan hij een vader en de vormgever is. Text Diana Ozon   foto Jeannette Dekeukeleire
De Matroos en het Meisje 28 maart 2022. Vandaag hebben we afscheid moeten nemen van onze topkok Steve, al 12 jaar de spil en superheld van ons team.
Mr. Menthol; de man die Nederland leerde tandenpoetsen. Joseph Sylvester (Saint Lucia, 10 augustus 1890 – Hengelo (Overijssel), 26 mei 1955) was een Hengelose zakenman Geboren op het Caraïbische eiland Saint Lucia. Hij trouwde met de plaatselijke mannequin Anna Marie Borchert, bijgenaamd Roosje. Sylvester stond op de markt, waar hij zijn eigen merk tandpasta aan de man bracht. Hier dankt hij zijn bijnaam Menthol aan.
De Vaandeldrager van Rembrandt van Rijn. Het schilderij toont Rembrandt op zijn best. De Vaandeldrager werd in 1636 geschilderd. Het is aan Nederland verkocht voor 175 miljoen.
Metal plate in commission: Celebration